Ervaringen

V.H. raadt Inti Coaching aan


"Ik heb vier sessies lifecoaching gedaan bij Lisa.Tijdens sessie 1 heeft Lisa vooral de tijd genomen om mij wat beter te leren kennen om zo in kaart te brengen waar ik de komende sessies aan wilde gaan werken. Daarnaast heeft ze tijdens deze sessie helder uitgelegd wat we iedere sessie gaan doen en naar welk einddoel we uiteindelijk toewerkten. Dit zorgde ervoor dat ik een beter beeld kreeg van de sessies en wat het mij (als het goed is) uiteindelijk zou opleveren.


In sessie 2 en 3 zijn we naar buiten gegaan. Aan de start van deze sessies besprak Lisa de onderliggende theorie én vertelde ze het belang van de oefeningen. Haar uitleg was hierbij ook helder en ze kan goed onder woorden brengen waarom we hieraan werken en hoe het uiteindelijk bijdraagt aan het werken naar mijn doel. Met deze opdrachten kreeg ik inzichtelijk wat mijn persoonlijke overtuigingen waren en ook welke dingen in mijn werk mij stagneren in het maken van progressie en het behalen van mijn doelen. De oefeningen waren buiten met kaarten en attributen en hierdoor maakten we werksituaties ook visueel. Dit werkte erg fijn. Ik vind het fijn dat we tijdens deze sessies niet alleen maar binnen zitten, maar ook buiten echt aan de slag zijn geweest met een oefening. Zo voel je ook aan je lichaam wat het met je doet. 


Na de sessies kreeg ik een kleine vervolgopdracht mee, om zo nog even bezig te zijn met wat er tijdens de sessies is besproken. Dit waren kleine opdrachten, maar herhaalde toch nog even kort wat er tijdens de sessies is behandeld.


Deze vier sessies hebben mij bewuster gemaakt van mijn leervraag en hebben mij handvatten gegeven hoe ik vanaf nu hiermee kan omgaan tijdens mijn werk, om te zorgen dat ik beter en professioneler kan handelen."F.R. raadt Inti Coaching aan


"Lisa geeft de coachee op natuurlijke wijze de tijd. Het vermogen zich aan te passen aan het tempo van de coachee brengt hem of haar alleen maar verder in het proces.
De ruimte die Lisa mij geeft om tot bepaalde inzichten te komen heb ik als zeer prettig ervaren. Lisa begrijpt heel goed wat er in iemand om gaat  (Ik ben een persoon dat meer tijd nodig heeft om optimaal te formuleren wat ik bedoel) en weet dit feilloos te verwoorden.
Ik heb altijd het gevoel onbegrepen te worden en mij anders dan anderen gevoeld. Lisa maakt de in mijn optiek gekke gedachtes of kwetsbare gevoelens, door oprechte zuivere begrip te tonen op nuchtere wijze normaal. Er zit een zachtaardige nuchtere maar ook zeer professionele kijk."Ik begrijp helemaal je hoor". "Lisa, kan je me nog volgen?" Ja hoor helemaal. Lisa voelt vertrouwd, bekend. Ze neemt de verantwoordelijkheid /leiding. Voor zichzelf mij en het paard. Natuurlijk overwicht zonder daarin te overrulen."

T.S. raadt Inti Coaching aan

¨Ik heb enkele paardencoach sessies gehad bij Lisa. Hoewel ik geen ervaring heb met paarden, heeft Lisa mij een veilig gevoel gegeven in de omgang met het paard. Ze neemt je goed mee en legt ook het gedrag van het paard uit. Ze heeft oog voor jou, maar houdt de rest ook goed in de gaten. Hetgene wat het paard spiegelt legt ze helder uit, ik heb veel gehad aan de combinatie van de weerspiegeling van het paard en de coachtechnieken van Lisa zelf. Ze stelt de juiste vragen, waardoor we tot de kern zijn gekomen. Lisa voelt zelf ook goed aan of de kern wel of niet is aangepakt en komt daar anders zelf op terug. Ze laat niet los totdat je bij de kern komt, heel fijn. Jou naar je gevoel brengen en daar woorden aan geven, ook als ik het zelf niet meer wist. Hele fijne vrouw die kundig is in haar werk. Heb geen bokstherapie gehad bij Lisa, maar zou daar zo een sessie bij boeken!¨


Robin Stofkoper raadt Inti Coaching aan.

¨Ik vond het heel mooi om te ervaren dat je meer kan voelen en jezelf beter kan leren kennen door paarden. (iets wat ik vantevoren nooit had gedacht). Het is echt heel bijzonder dat een paard bijvoorbeeld ook van je wegloopt of dichterbij komt wanneer je bepaalde mensen of situaties benoemd. Het geeft veel meer inzichten dan je denkt en waar je wat mee kan.
En onder begeleiding van een duidelijk ervaren en betrokken coach als Lisa voelde het ook nog eens heel comfortabel om dieper in te gaan op de hulpvragen die ik had: echt een aanrader!¨


Anjana Spaander raadt Inti Coaching aan.

"Lisa heeft ontzettend veel inzichten kunnen geven. De sessie was ontzettend intressant. Zij geeft je een fijn en veilig gevoel! Komt goed tot de kern en geeft tools mee om met de inzichten aan de slag te kunnen."


Danela van der Werff-Jonker raadt Inti Coaching aan.

 "Afgezien van de paarden, wat echt heel bijzonder is zoals ze ons vertalen, maakt Lisa de "dingen" in het leven visueel, bijna tastbaar, ze hakt een gevoel in kleine stukjes. Mooi. Dankbaar."


Christine Pannekoek raadt Inti Coaching aan.

"Ik post dit voor een vriend en een coaching sessie met een paard met Lisa heeft gedaan. Hij heeft dat als heel bijzonder ervaren en heeft mogen meemaken hoe sensibel paarden zijn en hoe ze kunnen spiegelen. Lisa stelde de juiste vragen en “ vertaalde” de reactie van het paard mooi aan hem. Hij heeft onder de leiding van Lisa een prachtige en ontroerende sessie gehad, die hem veel inzichten heeft gebracht."


Agnita Bok raadt Inti Coaching aan.

"Als coach en traumatherapeut heb ik de afgelopen decennia zelf ook heel vaak zelf sessies bij collega’s gedaan. Vaak om aan eigen stukken te werken en soms ook gewoon uit nieuwsgierigheid naar een methodiek die ik nog niet ken.
Zo mocht ik laatst een sessie paardencoaching bij Lisa van Inti Coaching volgen. En wat een mooie sessie was dat!
Nadat ik een aantal minuten al wandelend contact had gemaakt met het paard, startte mijn sessie, het doorlopen van een “pad” met inzichtvragen. Bij elke stap kwamen er meer antwoorden. Het paard reageerde prachtig op mijn energie door dichterbij te komen of juist afstand te nemen. Of door ogenschijnlijk helemaal niet te reageren en rustig te grazen. Op deze manier kreeg ik een mooie bevestiging van wat er gebeurde bij mij.
Lisa heeft de sessie fantastisch begeleid. Door precies de juiste sturing te geven kon ik zelf mijn antwoorden op de vragen ontdekken.
Ik raad iedereen, die meer inzicht in zichzelf of antwoorden op (levens)vragen wil krijgen, een sessie bij Lisa van harte aan!"

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn