Over Inti Coaching

Ik geloof dat mensen vastlopen, omdat ze uit contact zijn geraakt met zichzelf en/of de omgeving en daarom niet meer weten welke volgende stap te nemen. Ze zitten te veel in hun hoofd en voelen niet meer wat ze nodig hebben. Of omdat ze wel weten wat ze willen, maar daar niet voor durven te gaan staan.


Je kracht en je wil zit allemaal al in je kern. Het is alleen de truc om daar weer te komen. De mens is complex en soms is het een hele puzzel om erachter te komen wat nodig is. Daar is maatwerk voor nodig en mijn prikkelende vragen die tot denken aanzetten.


Nu denken heel veel mensen, wat een bijzondere combinatie, paarden en boksen. Maar beide coaching stijlen gaan over lichaamsbewustzijn, ervaren en voelen. Lichaamstaal staat centraal. De paarden- en lifecoaching die weer doet voelen en praktische handvaten geeft. En de boks sessies die je je kracht doen ervaren en je patronen blootleggen, gaan we weer terug naar de kern.


Ook geloof ik in de positieve psychologie dat uitgaat van alles wat je al goed kan. Dat daar je intrinsieke motivatie en energie zit. Door dat gedeelte ook te belichten en in te zetten voelt en weet iemand weer hoe hij zijn kracht kan inzetten.


Maak kennis met Lisa

 

Opbouw van de coaching


Maak kennis met Isa


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn