Opbouw van de coaching

Elke coaching begint met een intakegesprek van 1 tot 1,5 uur. Tijdens dit gesprek maken wij kennis bij mij op kantoor aan huis en leg ik uit welke vormen van coaching ik aanbied. We zullen alle levensgebieden afgaan, gaan we vast opzoek naar patronen en aan het einde van het gesprek hebben we een concreet doel geformuleerd. 

Wat ik ook in kaart breng is de leergeschiedenis en de leerstijl. Coaching en het aanleren van nieuwe vaardigheden doet iedereen op zijn eigen manier en vanuit een eigen leerstijl. Door die in kaart te brengen kan ik daarop aansluiten en leer je jezelf ook beter kennen.

Daarna bekijken we samen welke vorm het beste past. Dat kan dus alleen lifecoaching zijn, alleen paardencoaching, alleen bokstherapie of een combinatie van deze vormen. Je mag een traject volgen met meerdere sessies of na een intake een losse sessie doen. Ik sluit mij aan bij wat jij nodig hebt.  De coaching is gericht op in je kracht komen te staan en zelfredzaam worden, zodat je de coaching niet meer nodig hebt. 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn